Ik wil een bestelling plaatsen

Nadat u een account hebt gemaakt en bent aangemeld. Klik op de knop "nieuwe bestelling". Hier kunt u uw eigen bestelling een naam of referentie geven en afbeeldingen uploaden door ze in een map te selecteren of met slepen en neerzetten.

Selecteer de benodigde specificaties en na betaling wordt uw bestelling voltooid.

Leuk om te weten:

U kunt complete mappen selecteren en we respecteren die mappen van invoer tot uitvoer.

Hulp nodig? Stuur een e-mail naar info@ymage.com of neem contact met ons op.